20-årsjubileum for SteinkjerRuss -86

Et sikkert tegn på at man begynner å bli gammel, er at man mottar en invitasjon til 20-årsjubileumsfest for russen. O hildrande du, som tiden flyr… Ja ja, slik så jeg altså ut den gangen, ung og vakker. Og her er det som stod skrevet ved bildet mitt i russeavisa «Fikenbladet»:

RussebildeKristenruss og SP-er. Ivrig sangerinne fra Heggesenget. Still og rolig i timan. Bruke heiller pængan på Jugoslaviatur einn på førerkort. Har i det siste blitt observert på disco med diverse mørke gutter. Sjelden gjest i klasserommet, skyldes det kanskje lærernes dårlige ånde, da hu sitt rætt ovenfor kateteret? Arrangør av klassens eneste alkoholfrie klassefest. PR-kåt med sans for sceneopptredener. Hu leve simpelthen av og for musikk (og mat).
Hørt i timen: «Kainn vi itj søng ein sang no?» og «Æ, æ e så matin».
Motto: Hvem har alltid rett, og hvorfor har jeg det?»

Hvis dere lurer, så er jeg fremdeles like «matin» (sulten, for de som ikke forstår trøndersk). Og – ja, det var dårlig kjemi mellom meg og klasseforstanderen vår (nevner ikke navn). Ugh… :(   Ellers – for de som ikke vet det, og apropos det som står om Jugoslavia og «mørke gutter» – Jeg har i dag to sønner som faktisk er halvt jugoslaviske, he he. (Begge er høyere enn meg nå, så det er enda et tegn på at man blir gammel…) Faren deres bor her i Stavanger, han også. Vi er begge gifte på nytt. Sånn, det var en aldri så liten oppdatering herfra.

Folkens, det var kjæmpeartig å se nettsiden som er satt opp, samt endel kjente navn blant de påmeldte. All ros til webmaster J. O. Holan (hei, du gamle nabo fra Heggesenget :) Og takk til dere som har sendt invitasjon! Men det blir nok ikke til at jeg reiser opp til jubileet, nei :(   Dere får kose dere! En spesiell hilsen til klasse III 4! Det er neimen ikke mange av dere jeg har sett siden gymnaset, men jeg husker dere alle fremdeles. (Har jo russeavisa å titte i, da.) Post gjerne kommentarer her, den som vil (evt. i gjesteboka mi). Det hadde vært hyggelig :)

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress