Nordstafett (II) – etappe 11/38

Derfor er delfiner en fare for samfunnet.
(Tema bestemt av Frode på Antikonservativt Forum.)

(Da jeg ikke har funnet flere enn 7 stk. relevante artikler på VGs og Aftenpostens nettsider, har jeg valgt å spe på med 3 lenker til artikler på Dagbladet.no)

Delfiner er et harmløst dyr som ikke vil noen noe ondt, sies det. Men det er relativt hva ondt er. Hør bare her. Delfinen er nesten forsvunnet fra kysten av Peru. Den har rett og slett latt seg nærmest utrydde, og dette på tross av at den er et supert agn i forbindelse med haifiske, og som mat for mennesker (ligner veldig på tunfisk, sier de som mener å ha smakt delfin). Delfinen er et intelligent dyr og lar være å reprodusere seg i takt med menneskets behov. Så nå er den i ferd med å rive vekk livsgrunnlaget for haifiske, fiskere, fiskeselgere og hermetikkindustrien. Tenke seg til at de har ondskap til å sette hele fiskelandsbyer i Peru i fare med sin uteblivelse.

Ikke nok med det, de lar seg fange i garnene til fiskerne langs kysten av USA, med den følge at naturorganisasjonene setter i gang protester og vil boikotte dem som får delfiner i garnet. Alle vet at delfiner er meget intelligente, og dette er iscenesatte selvmord for å skape bråk. Dette mener jeg er et direkte utslag av ondskap. Delfinene er ute etter å lage kaos for oss mennesker og er en direkte fare for deler av samfunnet. Her i Norge må vi endre lover dels på grunn av delfiner. Dette for å få bedre merking av hermetisk tunfisk fordi delfinene blander seg med tunfisken i garnene og ødelegger det rene tunfiskproduktet.

Delfiner brukes også til mineleting og utplassering av miner for USAs sjøforsvar (de såkalte dødsdelfinene). De mest avanserte er opplært til å skyte på mennesker med bedøvende piler. De stakkars undervannsterroristene som blir beskutt av delfiner, overlever bare hvis de blir funnet før oksygenet deres er brukt opp. Det betyr at delfiner i tillegg til det andre, også er potensielle mordere, terrorister og provokatører. Dette er en meget stygg sak, og vi vet faktisk ikke om de allerede har bedrevet slik virksomhet, men de har jobb i sør-Irak.

Ved kysten av New Zealand var det en delfin som hoppet om bord i en båt og opp på en kvinne. Kvinnen fikk store hodeskader, men den 360 kilo store delfinen gled bare rolig ut i sjøen igjen uten så mye som en unnskyldning. Dette til tross for at vi vet delfiner har et språk. De har sikkert ligget ved båten og veddet på hvem som turte å hoppe om bord for å skade, evt. drepe en av passasjerene. Råskap vil nå jeg si.

Mens vi er på de kanter så er det strender på King Island, Australia, som fylles opp av delfiner, hvilket gjør strendene ubrukelige for mennesker. Jeg har en sterk mistanke om at de lokket hvalene med seg inn på stranden. Hvorfor delfinene skal lage disse problemene er noe uklart, men ett er sikkert, det må være en sterk drivkraft hos dem for å lage slike problemer for oss mennesker.

Vi må bare innse hvilket slu og farlig dyr delfinen er, og at den virkelig er en fare for ethvert samfunn som er så uheldig å ha delfiner i sine farvann.

Men det finnes eksempler på det motsatte. Ingen regel uten unntak. En familie var på svømmetur ved kysten av New Zealand da en hvithai ville angripe dem. Familien ble faktisk reddet av delfiner som svømte i ring som skjold rundt dem.

Den hvite Yangtze-delfinen i Kina er omtrent utryddet. Her har kineserne tatt tak i en kinkig situasjon og brukt forurensing, og uortodokse fiskemetoder som elektrisk sjokk, for å få dette pattedyret vekk – forøvrig det første marine pattedyret som er utryddet på ca 50 år . Sist var det munkeselen i Karibien som ble utryddet. De var sikkert også en fare for samfunnet.

Når man prøver å overføre "snakkingen" til delfinene utenfor kysten av Irland, passer delfinen på å "snakke" på et så bredt frekvensregister at vi ikke kan overføre det. Bare for å holde på hemmelighetene sine, går jeg ut fra.

Utenfor Japan er det funnet en delfin(tumler) med fire finner. Dette er vel begynnelsen på utvikling av bein, slik at de kan gå på land. En kan bare tenke seg om disse dyrene nå får bein slik at de kommer opp på land og skaper større problemer på en jordklode hvor vi har nok problemer fra før. Riktignok er de i slekt med flodhesten, men det får være måte på. Har de valgt havet, så får de holde seg der.

Nå er vi også blitt belemret med delfiner som kommer til Norge. I Bestumkilen har en delfin forsynt seg med fisk og brisling, som vi jo alle vet er menneskeføde. Den kom fra Skottland, hvor den spiste opp det som var av interesse og fulgte brislingene til Norge. Hva tenker disse delfinene på?

Det er også forsket i det at hval og delfiner "gjør det". Grunnen er jo ganske klar; delfinene vil infiltrere og ødelegge hvalens egenart. Det er bare de smarte delfinene som kan komme på noe slikt. De vil ødelegge vår opplevelse på hvalsafari.

Jeg håper nå at mine lesere har fått en bedre innsikt i delfinens natur, og ikke bare svelger propagandaen som slippes ut av hensynsløse naturvernere og marinbiologer.

——————-

Neste stafettdeltaker er Mihoe med bloggen Reality Challenged. Jeg vil at hun skal skrive en drøftelse om hvorvidt kvinner og menn burde være likt representert (i antall) innenfor alle yrker, og begrunne hvorfor (ikke).

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress