Pauseinnslaget på MGP: Twelve points!

Jeg synes det har vært nokså kjedelig med Melodi Grand Prix de senere år på grunn av en masse dårlige bidrag. I kveld ble jeg positivt overrasket! Så mange bra bidrag! For første gang på lenge har jeg faktisk sittet og fulgt spent med og heiet på både en og to favoritter. Jeg vil si at kvaliteten var høynet betraktelig i år. Selv stemte jeg på Jannicke Abrahamsen med Rocket Ride, men jeg hadde sansen også for Trine Rein med Maybe. Kjempestilig også å se Torhild Sivertsen igjen!

Etter min smak var høydepunktet likevel pausemusikken. O gode jemini, hvilke sangere!! Hvem var disse??!! Det skal jeg jammen finne ut. Jeg fikk gåsehud av de to mannlige vokalistene i den gruppa som fremførte pausenummeret. De hadde virkelig gudegitte sangstemmer, og hvilken musikk! Det hele startet med introen på Donna Summer’s Last Dance, som etterhvert gikk over til noe annet disco-funk-greier. De kvinnelige vokalistene sang også himmelsk. Det lød altså helt fantastisk. Men hvem var de?? Uansett, min dom er:

Pauseinnslaget: Twelve points!

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress