Sjarmen ved å leve spontant

Vi hadde slett ingen planer om det, mannen min og jeg, da vi i går kveld dro ned til byen for å få oss noe godt å spise. Mens vi satt og gaflet i oss Rodeo Style Chicken ble klokka både 2030 og 2100, uten at vi gjorde annet enn å konstatere at Lionel Richie nå sikkert entret scenen borte i Bjergsted-parken. Selv hadde vi ikke tenkt oss til konserten, så vi bare slappet av, spiste, betalte regningen kl. 2115 og tok oss deretter en spasertur i Vågen.

Ved et innfall foreslo jeg at vi spaserte bort til Bjergsted – om ikke annet så for om mulig å høre noe av musikken utenfor inngangen. Konserten skulle nemlig holdes utendørs, og Lionel Richie skulle visstnok begynne kl. 2100, etter at oppvarmingsbandet hadde spilt en times tid.

Vi så gjorde. Kl. 2138 stod vi utenfor porten. Vi hørte ingen Lionel synge, men det ble klimpret på et par instrumenter. Holdt bassisten og trommeslageren på å teste lyden? Det kunne vitterlig høres slik ut. De var altså forsinket? Vakten kunne bekrefte dette.

Innfall nr. 2: Vi kjøper billetter og går inn!
1 minutt senere stod vi blant folkemengden foran scenen, og som bestilt; der kom Lionel Richie – sent men godt. Perfekt timing for oss!

JUST FOR YOU… begynte han å synge, og jeg skjønte akkurat hva han mente :o)

Lionel RichieAndre låter han sang:

Easy
Stuck On You
Ballerina Girl
Running With the Night
Penny Lover
Love Will Conquer All
Dancing On the Ceiling
Three Times a Lady
Hello
All Night Long

m. fl..

Se avisreportasje fra konserten: her og her

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress