Dagens affirmasjon: Jeg er mangemillionær!

SpillkvitteringUnder kveldens trekning i VikingLotto er førstepremiepotten på ca. 25 millioner kroner. Jeg tenkte at de pengene vil sikre alderdommen min på en god måte. Derfor har jeg nå sørget for det. For at ingen skal tro at jeg lyver når jeg i morgen forteller at jeg er blitt mangemillionær, legger jeg like godt ut beviset allerede nå i ettermiddag – d.v.s. 6½ time før trekningen (klokka er i skrivende stund 1535).

Andre spillere kan bare gi opp. Her er vinnerkupongen:

VikingLotto-kupong

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
 • olec

  Haha, helt greit Laila.

  Tipping vil jeg, med all respekt å melde, hevde er ekstra skatt for «idioter».

  sorry.

  Skulle din uregistrerte kupong gå inn i morgen, møte jeg kjapt opp hos Norsk Tipping med en utmerket utskrift.
  (jeg skal selvfølgelig sende deg 10% som takk for hjelpen) :-D

 • olec,
  Ha, du må ha et spesielt papir med trykk på baksiden i så fall. Dessuten er ikke trekningen i morgen, men i kveld (1 1/2 time før du skrev kommentaren, faktisk :). Det ble ikke en liten premie på meg engang, så jeg er rett og slett blitt lurt. Får vel gå til kiosken og kreve pengene tilbake i morgen (medmindre du da har kommet meg i forkjøpet med en tro kopi av kvitteringen, din snik.) :p

 • Tipping er jo ikke mer en skatt for idioter enn for eksempel sport. Flertallet vinner jo IKKE.

  Spenningen kan være verdt mye penger uansett :O)

Powered by WordPress