Jeg vil bli en «threader»

Wow, jeg sier det bare: Threading! Dette skal jeg lære meg, det kan du skrive opp. Ja, jeg ser allerede for meg at jeg hjelper venninner og andre med deres øyenbryn og annet ansiktshår. Så kjekt! Denne type tjenester passer jo kjempegodt for meg å drive med.

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Jeg må ha levd i østen i et tidligere liv. (Det er der denne teknikken kommer fra.)

Her driver vi kvinner og sliter med alt fra barbermaskin og høvel, til voksing (au!) og pinsett (au!) – alle med sine ulemper: Enten vokser håret ut igjen med en gang, eller så gjør det utrolig vondt og gir rødflammet og irritert hud (evt. med små kviser). Og så finnes det altså en eldgammel metode som er både skånsom, effektiv, billig og som gir et flott resultat… Jeg er solgt!


 

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
 • Heisann. Jeg vet igrunn ikke helt hva jeg skal si om denne metoden…det er liksom ikke helt mitt felt ;P

  Men du, Laila, lyst å kommentere siste innlegget mitt? Det omhandler byrådskonstellasjonen i Bergen: http://martindrange.abcblogg.no/1192181210_det_blir_blgult_byrd_.html

 • Hei Martin,
  Ja vel…
  *sjekker*
  Opps, da må jeg nesten si som deg, at det som innlegget ditt omhandler, ikke akkurat er mitt felt. Jeg forstår lite av hva de holder på med. At man voterer over om man skal samarbeide eller ikke, lyder for meg helt bak mål. Er man folkevalgt, så får man værsågod å samarbeide med de andre folkevalgte kollegene sine, av respekt for demokratiet, mener jeg. Og vil man ikke det, så kan man ikke ha slike jobber, enkelt og greit.

  Så jeg tror jeg står over å kommentere innlegget ditt, ja :p

 • Ja, litt utenfor mitt felt også…

  Men interessant ut i fra at det her finnes en teknikk som tydeligvis er bedre enn moderne metoder – og som IKKE baserer seg på kjøpepress av forskjellige medikamenter eller andre remedier.

  Kort sagt – en miljøvennlig og low Tech metode som gir bedre resultat enn moderne metoder!

  Som leder meg hen til mitt poeng: moderne metoder er basert på hvor mye noen kan tjene på det – ikke effektivitet!

 • Helge,
  Det enkle er ofte det beste? (sitat Rema 1000, hehe) Ja, det er ofte slik. Og jeg har sans (og teft) for sånt.

  Jeg kjøpte en gang en bialetti-kanne for å lage expresso-kaffe hjemme. Den kostet 98,- kroner, er enkel og effektiv og lager god kaffe. Mannen min foreslo å kjøpe en elektrisk maskin, men det var den lille kannen jeg ville ha, så den ble det. Så en dag hadde TV2 Hjelper Deg et innslag hvor de testet expresso-maskiner (både avanserte elektriske og denne bialetti-kannen). Vi fulgte spent med, og jeg skal hilse og si mannen min ble overrasket da bialetti-kannen min endte som best i test! Maskinene som kostet 2000-5000 kr., laget ikke like god kaffe. Bare 1 maskin kunne måle seg med kannen, og den maskinen kostet rundt 7000 kroner!

 • Ja, jeg er sikker på at det kan finnes mange eksempler som det du nevner om bialetti-kannen. etter som jeg forstår arbeider den også med mer «gammeldagse» prinsipper.

  Kvalitet er heldigvis ikke alltid = Bling og ressurskrevende teknologi :O)

Powered by WordPress