Usjarmerende prisstigning

Usjarmerende prisstigning
Det er så kjedelig når noe som i lang tid har kostet

Kun kr. 10,-

plutselig koster

Kun kr. 12,-

Det blir liksom ikke den samme sjarmen ved det lengre.

————————-

Dette innlegget deltok i Norsk BloggIdol 2008 i kategorien Bilder/foto, da i konkurranse med 14 andre bidrag. Mitt innlegg nådde ikke opp (men takk likevel til den eller de som stemte på det). Spesielt gledelig var det at bidraget mitt fikk full pott av jurymedlem Iversen, som uttalte:

3 poeng: Usjarmerende prisstigning
Kult samspill mellom tekst og bilde, fargelegging av teksten gjør hele forskjellen. Ikke noe snobberi over denne, bare en fin observasjon. Et bidrag rett opp min gate, og det aller første sålangt i konkurransen jeg egentlig skulle ønske jeg hadde kommet på selv.

Tusen takk, Iversen :D

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress