En hyllest til «High» – tidenes beste MGP-melodi

Melodien "High" som var Norges bidrag til Eurosong i 2004, er etter min mening tidenes desidert beste Grand Prix-låt. Komponert av Thomas Thörnholm og Lars Andersson, med tekst av Dan Attlerud, er "High" en varm men likevel fengende melodi full av SJEL. Et nydelig arrangement løfter dessuten melodien "high" opp til prikken over i’en. Tilsammen en ren nytelse av profesjonalitet og musikalitet. Det skader heller ikke at melodien ble sunget av den gudbenådede vokalisten Knut Anders Sørum, hvis stemme rører meg til tårer hver gang jeg hører ham. (Jeg stempler ham uten videre som Norges beste vokalist.)

Derfor er det helt ubegripelig at "High" bare fikk 3 poeng og kom på sisteplass i Eurosong-finalen! Det er en skam! Hør på den, da! Hør, og NYT!:


 

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress