Presidentkandidaten jeg ville ha stemt på

For tiden drives det knallhard presidentvalgkamp i USA. I den forbindelse har demokratenes kandidat Hillary Clinton fått laget en video som man antar vil kunne ha en viss påvirkning på velgerne. Budskapet i videoen går på at Clinton allerede kjenner verdens ledere, noe som bør være betryggende for den enkelte amerikaner å vite når det "skjer ting i verden".

Det poenget hadde nok ikke gjort det for meg.

Hadde jeg vært amerikaner og stemmeberettiget, så vet jeg akkurat hvilke magiske ord jeg hadde villet høre, og som hadde vært avgjørende for hvem som ble "min" presidentkandidat. Hvilke ord? Jo, vedkommende måtte ha stått opp og erklært sin ubetingede avstandtagen fra tilstandene i amerikanske torturfengsler og lovet å sørge for at det ble en slutt på de grove menneskerettighetsbruddene og jævelskapen.

Mon tro om noen av presidentkandidatene overhodet har nevnt saken, eller om velgerne i det hele tatt bryr seg om det? Det skulle vært interessant å vite.

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress