Traktor eller renovasjonsbil har tatt seg til rette

Renovasjonsfolka har vært her og hentet avfall i dag. Fordi vi bor i enden av ei blindgate, kjører de alltid inn på eiendommen vår når de skal snu bilen. Det har belegningssteinen vår fått merke, for å si det sånn (slitasjeskade av de store og grove bildekkene).

I dag var det dette synet som møtte meg da jeg skulle hente posten:

Ødelagt gjerde

Det kan se ut til at renovasjonsbilen har kjørt inn i og ødelagt gjerdet vårt. Kontaktet oss har de derimot ikke gjort. Vi var pent nødt til selv å ringe Stavanger Kommune.

Oppdatering:

Kommunen hevder seg uskyldig. Renovasjonsbilen skal angivelig ikke ha kommet helt frem i dag, på grunn av en traktor som stod i veien. Vår nabo kan bekrefte at det var en traktor her i dag. Altså er det en mulighet for at skadevolder er en traktorfører.

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress