Jazz i Arkivet får bestå!

Som jeg skrev i august, ble det tidligere i år innført nye skjenkeregler i byen – regler som innebar at den tradisjonelle lørdagsjazzen i Arkivet måtte nedlegges.

JazzmaleriEt entusiastisk jazzmiljø har imidlertid stått på og kjempet for å få opprettholde tilbudet om Jazz i Arkivet lørdager kl. 1400-1630. I påvente av bystyrets endelige behandling av saken, har man uke for uke søkt og fått midlertidig dispensasjon.

Spenningen har vært stor. Nå er det endelig bestemt at Jazz i Arkivet får bestå! Stavanger Jazzforum kan bekrefte at:

Det er en glede å kunne melde at institusjonen Jazz i Arkivet vil kunne fortsette som før. Dette har blitt mulig gjennom at Stavanger Jazzforum (SJF) fra 1. november formelt sett blir arrangør av Jazz i Arkivet.

Les mer på stavangerjazzforum.no

Hurra!!

signatur

Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress