Jakten på et nytt bloggdesign

Jeg må være veldig sær. Det finnes hundre- om ikke tusenvis av WordPress bloggstiler å velge mellom der ute. Men finner jeg en som jeg liker? Nei. Det vil si – liker og liker; jeg liker jo flere av dem på sine måter, men jeg er ikke 100 prosent fornøyd med noen av dem.

Enten har de for mange kolonner eller sidebaren på venstre side (jeg vil bare ha én sidebar, og den skal være til høyre), eller så er de altfor brede og dekker hele skjermen. Finner jeg noen tema med en bredde og et oppsett som jeg liker, ja da kan du være sikker på at jeg misliker fargene. Selve bloggefeltet skal forresten ha hvit bakgrunn. Basta.

Det er helt håpløst, og jeg blir så oppgitt over meg selv når jeg ikke klarer å velge ett eneste av ørten hundre tema! Ikke hadde jeg klart å lage et finere tema selv, heller. Nei, jeg får visst bare hoppe i det og velge ett av disse tre. De ligger nærmest opptil hva jeg kunne ha tenkt meg:

Team Themes
Frequency
Silver Flower

 

Oppdatert 6. januar -08:

I ettertid har jeg funnet et par-tre tema jeg liker enda bedre, som dette jeg bruker nå (MistyLook). Omsider er jeg ganske fornøyd :o)

signatur

Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress