Blogg-jubileum og mimrefest

To ord: Tiden. Flyr. !! Store alpakka, sier jeg bare, i dag er det jammen 3 år siden jeg begynte å blogge.

Min opplevelse av TID er vesentlig endret de senere årene, av en eller annen grunn. Jeg lurer på om det hører alderen til, eller hva er det for noe? Jeg mener, det er da ikke mer enn 2 år siden jeg begynte å blogge? Jo, det er faktisk 3, ifølge kalenderen. Forstår ingenting jeg. Er det sånn for alle når man passerer førti, eller er det meg det er noe galt med?

Two champagne glassesJa ja, i kveld skal vi ihvertfall på fest! Ikke for å feire bloggen min, da :-p, men for å treffe gamle arbeidskolleger fra Atlantic Hotell og mimre om «gamle dager» (les: 80/90-årene). 200 stk. er påmeldt til festen, så der blir det liv. Det blir 3-retters middag og senere DJ-musikk – begge deler visstnok i god 80/90-tallsstil.

Min mann og jeg har tilsammen jobbet 26 år på (den nå nedlagte) nattklubben Cobra i kjelleren på Atlantic. Det begynner å bli noen år siden, så jeg gleder meg til å se igjen kjente fjes. Kanskje vil vi gjenkjenne musikken som ble spilt den gang da det for alvor oppstod søt musikk, også? I så fall kommer jeg nok til å bli helt henført, tenker jeg. Tji-hi :-D

(Foto: Two champagne glasses)

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress