Den store kosmetikkorganiseringshelgen!

Jeg har ganske mye kosmetikk, som jeg til nå har hatt liggende litt rundt omkring i forskjellige bager, esker og skap. Det var før jeg oppdaget innlegget Makeup storage borte hos Michelle. Tenk, jeg ante ikke at det finnes egne møbler for oppbevaring av kosmetikk!

Malm skuffeseksjon
Men jo da, IKEA kommer oss kosmetikk- og makeup-berter til unnsetning der :-)

 

I går dro jeg like godt til IKEA og kjøpte en Malm skuffeseksjon, som jeg utpå kvelden koste meg med å montere sammen.

 

Dagen i dag har stått i ryddingens og organiseringens tegn. Det var mye å hente frem fra skapene av esker, kurver og beautybager samt mine gamle Oriflame-kofferter (de i burgunder farge på bildet).

Mye rot

Jeg fant til og med produkter som jeg hadde glemt at jeg hadde! Endel leppestifter og noen kremer var så gamle at de luktet harskt, så de måtte kastes.

Til slutt gjenstod det aller morsomste, nemlig å bestemme i hvilken skuff de forskjellige tingene skal ligge. Nå er all kosmetikken samlet på én plass og i sin skjønneste orden. Herlig! Topplokket kan forresten åpnes, og så er det et speil der inne.

Oriflame-produkterMalm skuffeseksjon med speil

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress