Fargerik «kunst» av kremer og ansiktsmasker

I dag kastet jeg syv tuber med rester av gamle hudpleieprodukter. Jeg hadde ikke hjerte til å kaste dem i august da jeg ryddet opp og organiserte all kosmetikken min, men i dag lot jeg dem fare. Hva skal jeg med det! Jeg bruker det jo ikke likevel når det er flere år gammelt. Det bare stod der og opptok plass.

Selve tubene hørte hjemme i plastavfallet, men jeg måtte klemme ut innholdet først. Det skulle vise seg å bli en morsom og fargerik affære, nesten som kunst! Da var det frem med fotoapparatet.

Slik ser det ut når du dæsjer foundation, grønn korrigeringskrem, gul korrigeringskrem og fire ansiktsmasker (grønn agurkmaske, gul appelsinmaske, lilla revitaliserende- og grå leiremaske) oppå hverandre:

kremkunst

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress