Mitt svar til Birgir

En person med signaturen «Birgir» har henvendt seg direkte til meg i en kommentar, og jeg skulle gjerne ha gitt ham en tilbakemelding der hvor han snakket til meg, men eieren av den aktuelle bloggen, Bjørn O. Hansen, har valgt å stenge tråden for flere kommentarer uten å gi meg anledning til å svare Birgir. Derfor velger jeg å poste min respons til ham i form av dette innlegget her. Jeg synes det er unødig tungvint (og ikke minst merkelig at bloggeier plutselig erklærer debatten for «avsluttet» på et tidspunkt hvor jeg gjerne ville ha avklart om han skjønte mitt poeng eller ikke), men det er jo eieren av bloggen som bestemmer …

For ordens skyld: Temaet som jeg i utgangspunktet diskuterte med bloggeier, er hvordan mennesker leser og oppfatter Bibelen og dens budskap, for eksempel når det gjelder homofili. Birgir meldte sin ankomst nokså langt uti tråden. Hans første innspill (som var til bloggeier Bjørn Olav) fremgår av skjermbildet til høyre nedenfor. I sin neste kommentar ser vi at Birgir henvendte seg til meg. (Skjermbildet viser de siste kommentarene i kommentarfeltet, og her er for ordens skyld en snarvei dit.) Jeg ble altså ikke gitt anledning til å svare Birgir, men hvis han følger tilbaketråkket jeg nå lager herfra, kan han lese min respons til venstre for skjermbildet nedenfor.

 
Skjermbilde fra kommentarfelt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Birgir,
Du siktet ikke til den kommentaren jeg re-postet, altså, men diskusjonen «i sin helhet»? Som om det er noe kritikkverdig ved alle de andre kommentarene mine. Det var da voldsomt. Ingen andre har hatt noe å utsette på noen av dem, ikke engang bloggeier selv.

Ditt innspill gjaldt forresten ikke selve diskusjonen, som du sier, det gjaldt to av oss som deltar i den, og var i så måte svært fordømmende og ufint overfor meg (og en til) som person:

«Det er nytteløst å diskutere med slike som Anonym Thomas og Laila. De er eksperter på sirkelargumentasjon. De har lært seg å holde en diskusjon gående KUN for diskusjonens skyld.
La dem gjerne få siste ord Bjørn Olav, du kommer ikke noen vei med slike dabattanter uansett.»

Men du ville altså ikke sette fingeren på noe konkret som jeg har SKREVET, – bare gjøre din entré her blant oss ved å gå rett på PERSON istedenfor sak.
Jeg mener å ha hørt at den slags kalles et eller annet…

 
..og jeg noterer meg at bloggeier Bjørn Olav Hansen ikke har noen innvending mot DEN type usaklighet (for ikke å si uforskammethet).
!
Høyst påfallende.

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress