Store, harde pakker liker vi :)

El-piano-eskeDenne svære esken på 18 kg. lå i postkassen min i dag! Eller rettere sagt: Hentelappen lå i postkassen. Selve esken måtte jeg selvsagt hente på postkontoret.

Pakken kom fra gode gamle Østre Totenvei på Gjøvik (hvor jeg har trasket og gått mye). Det var Arvid som var så snill å tipse meg om Gjøvik Musikk.

Nedenfor er et bilde av det som lå inni esken.

Yamaha P-85 el-piano

Er det ikke bare lekkert!?
Les mer om dette pianoet her »

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
 • Roger

  Grattis med nytt brett :-) Gjøvik Musikk fikser saken. Jeg jobbet der i mange år. På helg og i skoleferiene. Flott butikk og hyggelige folk.

 • Takk og takk, Roger :o)
  Jasså, du har jobbet der. Var det du som solgte meg en Alesis SR-16 trommemaskin i 1994, kanskje? (Som om du i så fall husker det, haha! :o) I 1993/-94 gikk jeg på Viken Folkehøgskole, som er nærmeste nabo til butikken, og da var jeg innom der endel ganger.

 • Roger

  Nei det var nok før den tid. I alle fall litt før :-) Vi holdt til i Storgata, når jeg jobbet der.

 • Roger,

  Aha, I see.

 • Gratulerer! Hyggelig at tipset førte til noe konkret. Er spent på å etterhvert å høre dine erfaringer med nyanskaffelsen. Vurderer å kjøpe et sjøl, skjønner du…

 • Jo, takk igjen, Arvid!
  Alle tiders at du skrev det tipset :o)

  Sønnen min låner resten av hjemmestudioet en periode nå, så jeg får ikke prøvd hvordan el-pianoet fungerer sammen med alt utstyret før til sommeren. Ellers har jo el-pianoet forsåvidt innebygde høyttalere (samt uttak for hodetelefoner), så jeg kan jo høre hvordan det lyder i seg selv. Mitt førsteinntrykk var at volumet fra høyttalerne var litt svak (er jo ikke store høyttalere, heller da). Fin pianolyd. Noe tyngre å spille på enn flygelet mitt, men det er vel ikke annet å forvente.
  El-pianoet er i seg selv ganske høyt, så «brett» er et litt misvisende ord. Jeg har lagt det oppå et bord inntil videre, men ser at det er nødvendig med et stativ for å kunne spille ordentlig på det.

 • Takker for info så langt! Jeg har et lite «sanganlegg» med en Peavey MP 400 forsterker som jeg gjerne kjører gitar og keyboard gjennom. Går ut fra det finnes tilkoblingsmuligheter med «gitar-ledning» også til «brettet» vi her snakker om…

 • Det går nok ikke, Arvid. Som jeg skrev i dette innlegget, mangler el-pianoet utgang for kobling direkte til en forsterker eller høyttaler. Det er en ulempe ved det. Til gjengjeld har det MIDI-inn/utgang, men det hjelper vel neppe medmindre du har en lydmodul eller noe å koble det opp mot.

 • Det var nok en litt overraskende, men for meg viktig, opplysning. Takker! Håper likevel du kan ha glede over min siste utlagte post. Jeg vet at du er stolt over din sønn – og i min siste post finnes nok en annen mor (i bakgrunnen) som også er stolt over sin sønn!

Powered by WordPress