Over 4000 krever at barnevernet blir gransket

Fakkeltog Oslo 13. des. 2013

Forrige fredag fikk Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet overlevert en mappe med underskriftene til over 4000 norske borgere, med krav om at det foretas en gransking av barnevernet.

I forkant av overrekkelsen ble det arrangert et fakkeltog. Toget startet ved Oslo S og endte opp ved Stortinget, hvor politisk rådgiver Ronny Røste mottok dokumentene på vegne av barneminister Solveig Horne. Folk fra flere deler av landet reiste til Oslo denne dagen for å delta i markeringen.

Media har ikke vist noen interesse for saken. Jeg har ikke sett den nevnt med ett ord hverken i noen avis eller på TV-nyhetene. Det er ganske forstemmende, og desto viktigere blir det jo da å blogge.

Her er et videoklipp fra fakkeltoget:

 
og her er et klipp fra overleveringen av dokumentmappen med underskriftene:
 

 
Kampanjen kan underskrives her: http://www.underskrift.no/vis.asp?Kampanje=4635

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
 • Rigmor E. Bjørgvik

  Så bra, Laila !! Jo mer vi får spredt informasjon om dette, jo flere blir vi som kjemper for barnas rettigheter. Barnevernet og Fylkesnemnda i Norge er en skamplett for landet og en katastrofe for vanlige familier. Barna og deres familier er fullstendig rettsløse når barnevernet kommer på banen. Dette må ta slutt ! Norge er faktisk forpliktet til å følge reglene i Barnekonvensjonen og Menneskerettskonvensjonen. Likevel ignorerer rettsapparatet dette og kjører på med sine vanvittige og tankeløse maktovergrep.

 • Elisabeth Kjelstad

  kjempe flott Laila <3 Jeg vil svare deg på noen spørsmål i morgen :)

 • Lasse Pehrson

  Hej Norge:-)
  En stor Tak for Vikinge Danmark for vores Nordboers støtte og Kamp for Børn og forældre til retten for et Anstændigt LIV
  Staten må ikke tage disse BØRN, For staten har INGEN følelser!!
  Samme problem i Danmark, I kommunerne, Socialforvaltningen hvor mange medarbejdere går hjem hvaérdag, og lyver om at de i dag har gjort et godt arbejde!
  Vi kæmper herhjemme og håber snart at i viser vejden for BØRN og deres Menneskeret og Børne ret!!
  Knus Norge:-)

 • Gunnar Celius

  Gransking av Barnevernet…? Det blir vel som den berømte bukken med havresekken igjen. Resultatet av det, skal jeg spare meg for å kommentere…

 • aayshei

  jeg har barnven har tok barna fra oss og to barn og ei jenta på et åe har blit mistbruket av barnven de vil ikke tar med jenta til legen hva er med samfunnet at et barn lider med smert av undreliv etter plassering de har misbruket jenta overgrep i et år gamle jenta hva er i loven hvorfor de er så vanskelig mot vås barn som lever med vondt og barnven vil ikke tar med jenta til legen så håper dere kan hjelp det lille jasmina lever med vondt i kroppen de vil gå forbi i feilen sinn verden hva er det et barn opplever så mye vondt

Powered by WordPress