Prosjekt Ned i vekt

Nå vil jeg ned i vekt. Ikke lite heller, men betydelig. Siktemålet ligger langt unna, nærmere bestemt minus 24,5 kg. herfra. Det blir et sant slit å komme dit, men sånn er det bare. Når man veier 20-30 kg. for mye, er det enten the hard way eller no way.

Jeg har opprettet denne bloggen for å (b)loggføre progresjonen. Vektdiagrammet vil bli oppdatert hver søndag, som blir min faste veiedag.

Startet i dag med en rask og god tur i høstværet. Det var lenge siden, og 45 min. gange gjorde meg både svett og anpusten.

trimtur

Mer av det flotte turterrenget:

turterreng

Both comments and pings are currently closed.

1 kommentar til “Prosjekt Ned i vekt”

  1. […] skriver 10. november 2010, og kalenderen viser at det er to år siden jeg påbegynte Prosjekt Ned i vekt! Min første veiedag var 9. november 2008. I år som i fjor, tar jeg et tilbakeblikk på året som […]

Powered by WordPress | Find Cheap Phones at Bestincellphones.com. | Find the Best CD Rates online, Free Cell Phone Deals and Fat burning Furnace Review