Politikken for meg: den tibetanske vei

Jeg tok en test på PoliticalCompass.org og skal ifølge denne befinne meg på følgende sted på det politiske kartet:

Klinten_fra_hveten

Nå har ikke jeg så god peiling på dette landskapet at det gjør noe, så jeg vet ikke om dette er treffsikkert og representativt for meg. Det eneste jeg kan bruke som indikator på om det kan være noe i dette, er bildet nedenfor, hvor kjente statslederes posisjoner er tegnet inn. Og da finner jeg noe interessant. For min røde prikk står faktisk på akkurat samme sted som Dalai Lama sin – en mann hvis ideer og overbevisninger jeg som teosof absolutt kan relatere meg til. Stilig! Testen godtas herved :)

Klinten_fra_hveten

Forøvrig innehar testen ganske mange gode og tankeutfordrende spørsmål, så for dere som leser godt engelsk kan jeg anbefale den! Snarveien finner du i begynnelsen av denne bloggposten.

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress