Parkeringshuset for de heldige

I dag morges tok mannen min og jeg en tur inn til sentrum. Da vi parkerte bilen i Jorenholmen parkeringshus, så jeg en julegave ligge forlatt på frontruten til bilen ved siden av. –Oi, tenkte jeg. –Noen må ha glemt den.

Men idet vi skulle gå ut av parkeringshuset, la vi merke til at det lå helt like pakker flere steder rundt omkring, på murkanter, ved stolper og på enkelte biler. Jeg tok med meg en av dem (se bildet). På TIL/FRA-lappen står det:

TIL DEG SOM FINNER DENNE
ER DET IKKE KOSELIG Å FÅ EN FIN TING? DENNE KAN DU BEHOLDE SELV – ELLER DU KAN GI DEN BORT TIL NOEN ANDRE. HVIS DU SER ETTER JULEGAVER, HAR VI SMÅ OG STORE TING TIL BÅDE LITEN OG STOR.
VELKOMMEN TIL TING – OG GOD JUL!

ting – øverst i Nygata

Slik en koselig og morsom overraskelse det var :) Takk og takk, ting!

Se også: Gavedryss i parkeringshuset på Jorenholmen (Aftenbladet.no)

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress