Skjebnens ironi, er det ikke det det heter

Jeg har nå ventet utålmodig i 1 måned siden jeg sa JA, og i dag skulle mitt nyinnkjøpte flygel endelig leveres hjem. Et transportbyrå hentet det på østlandet for 2 dager siden, og i dag var den store dagen. Imidlertid har vi ommøblert i stua og gjort alt klappet og klart.

Men det mest utrolige har skjedd, og det blir likevel ikke noen leveranse – ikke i dag, og kanskje ikke i det hele tatt. De idiotene av noen flyttefolk presterte nemlig å miste det nydelige, 2 meter lange, høyglanspolerte og ærverdige Bechstein-flygelet fra 1919 – fra lastelemmen på flyttebilen og ned på belegningssteinen utenfor selgerens hus, med et brak! Flygelet mitt er ødelagt! Blant annet sprakk kassen opp langs hele den buede siden. Hvordan er det mulig??!!

Flygelet er nå levert til verksted med fagfolk, som skal uttale seg om hvorvidt det er noe håp for det, eller om det bare må kasseres.

Jeg pleier å tenke at det er en mening med alt, men hva meningen skulle være med dette, begriper jeg ikke :(

Nå jeg skriver "skjebnens ironi", er det med tanke på en bloggpost jeg skrev for bare noen uker siden – nærmere bestemt den som heter Enkelte ting gjør man bare ikke. Det er nesten til å få frysninger på ryggen av.

I dag må jeg være verdens mest ulykkelige menneske :'(

Oppdatering 22. aug. -07:

Flygelet lar seg visstnok fint reparere, da skaden ikke er så omfattende som jeg var redd for. Men det står fortsatt på verksted i Oslo. Reparatøren hadde ikke anledning til å ta det i sommer, så det blir å vente til cirka oktober. Sukk..

Oppdatering 6. des. -07:

Vi skriver desember, men jeg har fremdeles ikke sett snurten av flygelet. Har fått vite at reparasjonen ble utsatt enda en gang – angivelig fordi verkstedet driver med ombygging av lokalene sine. Det er uvisst hvor lang tid det vil ta, og vi har ikke fått noen dato å forholde oss til. Dette suger :(

Oppdatering 4. jan. -08:

Flygelet har stått på lager hos flyttebyrået fra juni og helt til nå. Nå skal de sende det til et verksted i Polen!

Oppdatering 11. april -08:

Reparasjonen i Polen har visstnok gått smertefritt :-) Flygelet skal etter planen ankomme Oslo i midten av april. Der skal mekanikken sjekkes (evt. justeres) før det så endelig skal transporteres hit. Det nærmer seg!

Relaterte poster:

Ventetiden er omme (jun -08)

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress