Øverst på min ønskeliste – II

Jeg ser at det er nøyaktig ett år siden jeg fortalte hva som stod øverst på min ønskeliste til julenissen. Selv om det riktignok ikke lå noe flygel under juletreet i fjor, mistenker jeg at 6. desember kan være en magisk dato for å ønske seg noe. Fem måneder etter at jeg hadde postet ønsket, snublet jeg nemlig over et vidunderlig flygel og signerte kjøpekontrakt! Tilfeldig? Kanskje. Kanskje ikke. Jeg er ihvertfall ikke villig til å la dagens dato passere uten å prøve lykken igjen. Det står nemlig noe på min ønskeliste også i år.

Kjære julenissen, jeg ønsker meg en laptop – gjerne en slik:

MacBook

Hilsen Laila

(Jeg kunne forsåvidt ha plassert et flygel som nummer 1 på listen fremdeles, for hjemme i stua står det neimen ikke noe flygel ennå. Men jeg får vel bare tro at den saken ordner seg før eller senere.)

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress