Min neste hårfrisyre (håper jeg)

Forrige gang jeg var hos frisøren og fikk etterstripet håret, ga jeg uttrykk for at jeg kunne ha tenkt meg en litt annen frisyre snart. Hva slags frisyre, hadde jeg imidlertid ikke peiling på. Derfor oppfordret frisøren meg til å søke litt i blader til neste gang, og finne et bilde jeg kunne ta det med, slik at hun kunne bruke det som mal. Det var en god idé.

Nå har jeg søkt litt på internett og funnet en frisyre som jeg tror jeg vil kle, nemlig denne:

Jessica Biel

Jessica Biel (skuespiller)

Håper det lar seg gjøre å få de bølgene i håret. Det skal bli spennende å se. Min frisør er så flink og erfaren, så hun mestrer nok den biffen, tenker jeg. Gleder meg!

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress