Seiler på en bølge av uflaks

Hviler det en forbannelse over oss? Vi er hjemsøkt av ulykker for tiden. I forgårs fant vi ut at noen hadde kjørt inn i og ødelagt gjerdet vårt uten å gi beskjed. Senere samme dag knuste et vindu på bilen vår. Først sviktet elektronikken i vinduet på passasjersiden, slik at vi ikke fikk vinduet opp igjen (bare ned). 1 cm. av vinduet stakk opp, da mannen min prøvde å dra det opp med ei tang. Det satt litt for godt, og plutselig sa det PANG! Vinduet gikk i tusen knas istedenfor. Nå kjører vi rundt med plastfolie til vindu.

Plastfolie til bilvindu

I dag fortsetter det: Mens mannen min var hos tannlegen, ventet jeg i bilen på en parkeringsplass (kunne jo ikke forlate bilen når vinduet manglet). Jeg satt og leste, da det plutselig sa BONK! og både jeg og bilen hoppet fremover. Påkjørsel bakfra! Jeg så et litt eldre par i den andre bilen. Mannen kjørte. Idet jeg steg ut av bilen, kjørte han ut av parkeringsplassen og forsvant, likesågodt. Hva er det med folk?! Det ble en liten bulk i støtfangeren min.

Jeg rakk å notere meg bilnummeret deres: SR 18607. Er ikke sikker på bilmerket (Mazda eller noe i den duren), men det var ingen nymoderne bil. Det kunne jeg se av formen, som var mer kantete enn avrundet. Fargen var lys metallic. Påkjørselen skjedde kl. 12:32 på Hillevåg. Frekke folk!

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress