All slags homodiskriminering vil nå opphøre

Gladnyheten i overskriften kommer fra Arbeiderparti-hold. Nå som bioteknologiloven snart vil bli endret, vil også lesbiske par få adgang til assistert befruktning. Hvilken betydning vil så dette få for våre "skeive"?

Saksordfører Gunn Karin Gjul fra Arbeiderpartiet har store vyer i så måte. Hun forventer intet mindre enn hva jeg vil kalle en magisk effekt av denne lovendringen. Hun sier:

– Denne loven vil fjerne alle typer diskriminering av homofile og lesbiske.
(Kilde)

Ja, det skal vi tro… (slik også mobbing og trakassering av homofile vil opphøre såsnart betegnelsen Registrert Partnerskap blir fjernet, ikke sant). Enten må dama være fryktelig umoden og naiv, eller så snakker hun mot bedre vitende.

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress