Jazz-kvartett

Disse gutta er gode til å spille jazz – her på henholdsvis gitar, gitar, trommer og bass.

Gitaristen til venstre spiller dessuten fløyte og munnspill veldig bra. Fin besetning, selv om jeg selvfølgelig synes orkesteret mangler noe helt vesentlig.

Tangenter, ikke sant. Piano! Og that’s where I come in. Yess, for til min store glede har de spurt meg om jeg vil være med en gang som pianist og sanger! For meg lød det som en drøm, så jeg svarte selvsagt ja på flekken. Når det skal skje, vet vi ikke ennå, men jeg gleder meg vilt! Det er så utrolig givende og kjekt å spille med andre, og stilen til disse passer meg midt i blinken.

I mellomtiden driver jeg og øver. Jeg har jo ikke øvd seriøst på flerfoldige år! Med mitt nyinnkjøpte Bechstein-flygel er det heldigvis en fryd :o) Kan livet bli bedre?!

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress