Mitt eget domene

Etter drøyt 2 ½ år, snaut to hundre blogginnlegg og 1027 kommentarer på min gamle blogg har jeg omsider skaffet meg eget domene og vil nå fortsette min bloggetilværelse her på www.lailand.net . Min forrige blogg blir stående ute, men den vil ikke lengre være åpen for nye kommentarer.

Jeg har kopiert en liten håndfull av innleggene derfra over hit – nærmere bestemt postene med matoppskrifter.

De av mine lesere som allerede abonnerer på min Feedburner RSS-feed, må bare fortsette med det :o) Feedens URL er fremdeles den samme.

Imidlertid vet jeg at enkelte benytter min standard Blogger atom-feed. Den vil heretter ikke fungere. Høyreklikk og kopier snarveien til min Feedburner-feed (ovenfor) istedenfor, så er vi på nett ;-)

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress