Reduserer Michelle Obama til en pyntedokke

Jeg sitter og ser på Sky News og innsettelsen av USAs nye president Barack Obama i Washington. Limousinen stanser foran det hvite hus. Herr og fru Obama trer ut av bilen og går opp trappen til inngangen, hvor avtroppende president George W. Bush og hans kone Laura hilser dem velkommen.

Så beskriver Sky News´reporter hva Michelle Obama har på seg av klær, idet han legger til at:

Alles øyne vil nå være rettet mot hennes klesdrakt.

Og jeg bare: What??

Ja nei, vet du hva. Dette er et historisk øyeblikk for USA, og her vinkler man det som at hele verden er opptatt av klærne?! Jeg kan forsikre TV-reporteren om at jeg ikke viet klærne til hverken herr eller fru Obama en eneste tanke før han kommenterte det! Ærlig talt, det får da være måte på overfladiskhet.

For det andre er det nesten så jeg føler meg som en feminist her plutselig (og så meg da…). Kvinnen i meg blir ihvertfall sint når man på denne måten reduserer Michelle Obama til en jævla pyntedokke. Jeg grrrrrrrrrrrrrrrremmes!

signatur

Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress