For å si det sånn: Æ lainn’ itj med det første!

Konserten var for 2 dager siden, men jeg svever ennå! Det er uvisst når jeg vil lande på jorda igjen etter denne opplevelsen. Jeg har ikke ord…

Til gjengjeld har jeg har noen bilder:

Gulli Briem på slagverk

Mezzoforte spilte i 2 timer i et fullsatt Sandnes Kulturhus. De innledet konserten med låta Check It In, før de brøt isen med Icebreaker. Deretter gikk det slag i slag med låtene:

Nightfall
Cobra
High Season
Beyond the Horizon
Nothing Lasts Forever
(instrumentalversjon)
Hard Wired
Prime Time
Gazing At the Clouds
E. G. Blues
Roller Coaster
Surprise Surprise
Garden Party / Takin’ Off
(medley)
Midnight Sun / Spring Fever / Rockall (medley)

Gazing At the Clouds var en special request fra noen i salen. «We don’t usually play requests», sa de, og la til: «…unless they’re asked for.» Ha ha! :D

Mezzoforte

F. v.: Johann Asmundsson (bass), Gulli Briem (slagverk), Oskar Gudjonsson (saxofon), Eythor Gunnarsson (keyboards), Bruno Mueller (gitar) og Sebastian Studnitzky (trompet og keyboard).

Etterpå ble det salg og signering av deres live-DVD i foajeen:

Meg og Eythor Gunnarsson

Tenk, her står jeg med selveste Eythor Gunnarsson, som – uten selv å vite det – har inspirert og lært meg så mye på «tangentene». (Som tenåring løp jeg mellom platespilleren på rommet mitt og pianoet i stua, idet jeg kopierte Eythors jazzakkorder fra Mezzoforte-LPene.) Et stort øyeblikk for meg. (Bassist Johann Asmundsson i bakgrunnen.)

Bruno Mueller, Oskar Gudjonsson og meg

Utrolig koselige og lite selvhøytidelige, disse gutta. Her står jeg med saksofonisten Oskar Gudjonsson mens gitaristen Bruno Mueller signerer DVD-plate.

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress