Dag 1 – reisen «over there»

I går hadde jeg det som må være mitt livs herligste flytur. Nærmere bestemt med British Airways fra London til Chicago, på club world. Se her, da:

Club World på British Airways

8 timer i seter som dette går som en lek. Å reise til USA på økonomi- eller turistklasse blir nok vanskelig etter denne behagelige turen. Vi ble behandlet som VIP-er, og flyvertinnene tiltalte oss endog med navn! Skal si de hadde gjort hjemmeleksen sin.

«Mrs. Erland, what would you like to drink?»

Forrett

Mediterranean Meze

På det første flyet, til London, spurte jeg om lov til å bruke min elektroniske sigarett, men nei da, det var not allowed. På amerikaflyet spurte jeg ikke, der tok jeg e-sig’en bare med meg på toalettet for et par lange, gode drag.

Flere bilder:

Slik satt vi, vendt mot hverandre :-)

Liggende i setet

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress