Dag 2 – Good morning, Chicago!

hotellsoverom

Da vi i går kveld gikk til sengs her i Chicago, var klokka allerede 5 om morgenen norsk tid. Vi hadde da vært på farten i 20 timer og var veldig trøtte. Stod opp tidlig i dag morges kl. 0530 lokal tid – uthvilte og fine. Hotellets frokostrestaurant åpnet ikke før kl 0630, så vi gikk ut og fant en åpen frokost-kafé like borti gata.

Det smakte utrolig godt med bacon, pølser, eggerøre med cheddarost, løk, tomat, avocado, vann og kaffe.

frokost dag 2

I hotellets resepsjonsområde står det et svart flygel! Merket er ukjent for meg – George Stark eller noe sånt.

lobby-flygel

Enda et par bilder fra hotellrommet vårt:

hotell-oppholdsrom

hotell-bad

Vi måtte kjøpe oss hver sin genser i dag, for det er så kaldt ute – noe vi ikke var forberedte på. Etterpå tok jeg en røyk på fortauet utenfor butikken. Da begynte jammen en fyr som stod der med mikrofon og høyttaler, å preke høyt til oss og forbipasserende om at jeg som røyker sigaretter, er på vei til helvete! «You are going to hell.» Ja ja. Så har jeg opplevd dét, også.

Vi har tenkt å være i Chicago til mandag. Håper været snart blir bedre, for jeg må få tatt noen bilder av skyskrapere. Nå regner og blåser det sånn at det er håpløst. Men skyskrapere er det mange av her i byen. Jeg har aldri sett så høye bygninger i mitt liv!

Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress