Endelig avgårde på Route 66!

I dag hentet vi leiebilen vår i Chicago og tok fatt på Route 66! Det gikk fint i starten. Vi fant Adams Street og kom oss på den rette veien ut av byen. Men etter en stund kjørte vi feil og havnet på en annen vei. Og senere kjørte vi feil igjen. To ganger måtte vi snu og kjøre et stykke tilbake for å komme oss inn på Route 66 igjen. Det er ikke så lett å se hvor du skal svinge hen og hvor du ikke skal svinge.

Vi ankom Bloomington i 20-tiden i kveld. Da var vi passe slitne, så vi valgte å finne et overnattingssted. Vi er altså i staten Illinois fortsatt. Nå sitter jeg på rommet og taster på laptop-en. Skal snart legge meg, for jeg er kjempetrøtt.

Har satt sammen og lastet opp et par-tre små videoklipp fra kjøreturen i dag, som dere kan se nedenfor.

Meg og The Gemini Giant

Meg og The Gemini Giant

Først må jeg bare vise denne gigant-mannen som vi støtte på i Wilmington.

Det skal være flere forskjellige sånne langs veien, og de kalles Muffler Men.

Svær, hva?!

Snurr film! :-)

Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress