Video-animasjon av en artig Wordfeud-kamp

Ved å sette sammen ett og ett skjermbilde fra iPhone’n har jeg laget denne videoen av en Wordfeud-kamp jeg spilte mot andrsha. Kampen hørte inn under sesong 29 i æresligaen Wordfeud League of Honour, hvor vi her spilte i 5. divisjon.

(Videoen ses tydeligst i fullskjerm og med HD-kvalitet valgt.)

NB: Hvis noen vil spille med meg, sier jeg sjelden nei til en spillinvitasjon :-)

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
 • Andreas S Haug

  Hei! 

  Ble mildt sagt overrasket da jeg kom over denne videoen her!Det var en ukjent spiller i WLoH som inviterte meg til kamp, og jeg lurte på hvorfor han valgte meg. Svaret var enkelt, han hadde sett meg på youtube! Jeg forstod pent lite, trodde det var oppspinn, men sjekket det ut, og etter å ha tastet de magiske søkeordene: «wordfeud norsk» kom jammen meg denne videoen opp som førstetreff! Må si det var artig, og bra lagd! Og kampen var også veldig morsom (selv om jeg tapte). Husker kampen godt, du rykket jo opp ;) Ble kampen min tilfeldig offer for videoen?Sportslig hilsenandrsha

 • Hei, du! :-)
  Ja, var det ikke artig?! Kampen med deg ble valgt nokså tilfeldig, ja. Jeg har ikke tatt skjermbilder av en hel kamp hverken før eller siden. Bestemte meg bare plutselig for å prøve å lage en slik video, søndagen etter sesongstart. Resten av avdelingen var da allerede i gang, men siden du var bortreist første helgen, begynte vår kamp først søndag kveld. Derfor ble det den ;-)

  Kjekt at du oppdaget videoen, og at du tar det sportslig! Men så spiller du veldig bra, også – det kan man jo se! Jeg hadde bare mest flaks, det var alt. Neste gang tar du nok revansj!

 • Pingback: Scrabble-treff med lokale wordfeudere | lailand.net()

Powered by WordPress