Alldeles ikke for mye av det gode

Jeg er vanligvis ikke typen til å planlegge ting lang tid i forveien, men nå har jeg faktisk kjøpt inn solkremer til sommeren. Og ikke hvilke som helst solkremer heller, men verdens beste, spør du meg. Det er klart at når jeg mottar en SMS med beskjed om at i morgen, og bare i morgen, tilbyr Oriflame alle varer i katalogen for ½ pris!, da må jeg nesten slå til og kjøpe inn litt av hvert.

Her er produktene jeg bestilte. Jeg fikk dem hjem på døren i dag.

Oriflame-produkter(Fra venstre):
French Manicure Frost Pearl
Intimate Wash
Maximum Treatment Cream
Extra Nourishing Body Milk
Tender Care (den berømte lille rosa krukken i front)
Firming Sun Lotion SPF 15
Anti-ageing Sun Cream SPF 20
After Sun Soothing Lotion

Mmmmmmmmmmm…!

Penger spart: kr. 703,-

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress