‘Klinten fra Hveten’ i ny drakt

Jepp. Ny layout! :o)

Det fine med denne bloggmalen (som forøvrig heter Neo) er at det går raskt å surfe fra post til post. Når du klikker på en innleggstittel i listen ved siden av, vil innlegget straks komme opp her, uten at hele siden oppdaterer seg ("reloads") av den grunn.

Til nå har jeg hatt flere innlegg under hverandre på forsiden. Heretter vil bare det siste innlegget være fremme når en kommer inn. Denne malen er basert på at bare 1 innlegg er fremme ad gangen (arkivsider er et unntak).

En annen spesiell effekt:
Helt til høyre er en oversikt over temaene jeg skriver om. Når du klikker på et tema, oppdateres listen med innlegg automatisk, slik at bare de relevante innleggene listes opp der. Klikk på det du vil lese, og det kommer opp her.

Merk (1): I kommentarfeltet nedenfor står siste kommentar alltid øverst, ikke nederst. (På selve kommentarsiden er rekkefølgen motsatt.)

Merk (2): I Internet Explorer er boksene på siden dessverre helt firkantede. (En av de mange svakhetene ved IE.) De fine, avrundede hjørnene er synlige bare i Firefox (som kan lastes ned gratis fra denne siden).

Min forrige layout (som jeg hadde leeeenge):

Screenshot

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress