Damene tar makta (her er beviset)!

Poker-spillet som er avbildet nedenfor, kan du ha som en gadget på din Blogger-blogg. Morsom liten sak, som jeg har testet ut. Spillet er veldig forenklet, men så er det jo gratis, da.

Caribbean Stud PokerDu bare velger hvor mange liksom-dollar du vil satse (fra 5 til 100), klikker på Deal og får opp dine 5 kort. Klikk på Play, og du får også se dealerens 5 kort. Har du den beste hånden, vinner du. Hvis ikke, taper du. Enkelt og greit.

I går spilte jeg noen omganger i full fart. I en av disse vant jeg $10 fordi jeg hadde en Dame som høyeste kort. Akkurat da var det noe som fikk meg til å stanse og kikke nøye på skjermen. (Selv om det er 9-10 år siden jeg jobbet som croupier, er jeg tydeligvis ennå like oppmerksom på det som skjer på "spillebordet".) Og jammen måtte jeg sperre opp øynene. Tok like godt et skjermbilde av omgangen jeg:

Caribbean Stud PokerMine kort på nederste rad. Jeg hadde altså en Dame som høyeste kort (Queen High). Til gjengjeld hadde dealeren en konge, men likevel… Han Does Not Qualify! Wow, man har tydeligvis vedtatt en rang-endring i det Pokerske hoff. Nå er det Damene som har makta! Jøss… Skal si 8. mars-togene fikk ringvirkninger i år.

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress