Tinnbryllup!

Det var en fin høstdag i oktober 1998, solen skinte, og jeg var en vakker brud i hvit kjole med slep. Han sa ja, og jeg sa ja, og så «red vi inn i solnedgangen»… Mimre mimre…

brudekyssJeg trodde sånt bare skjedde i eventyrene, jeg, men lykken jeg følte den gangen har nå vart i ti år. I dag er det den 10.10., og vi har 10 års bryllupsdag! Faktum er at vi har det enda bedre sammen i dag enn noen gang.

I likhet med mange andre ektepar var det på arbeidsplassen vi møttes. Vi jobbet begge på nattklubben Cobra – han som klubbvert, jeg som croupier. Våren 1998 ble jeg bare mer og mer forelsket i ham. Jeg husker hvordan jeg gledet meg til å gå på jobb! En maikveld var det lite gjester, og vi stod og pratet. Da tok jeg sjansen på et aldri så lite fremstøt. Jeg ga ham visittkortet mitt med adressen og telefonnummeret mitt på. På baksiden hadde jeg skrevet til ham med penn:

Jeg blir glad hver gang jeg ser deg.

Slik begynte det. Deretter skjedde ting raskt. Bare 3-4 uker senere flyttet vi sammen og forlovet oss, og etter 3-4 måneder giftet vi oss. Kort tid, ja, men hvorfor vente når man vet hva man vil? Snakk om å være ment for hverandre… Ifølge en klarsynt har vi vært kjærester også i et tidligere liv, han og jeg. Det tror jeg på. Vi føler iallefall at vi har en sjelelig forbindelse. Åh, som jeg elsker ham!

Se bare hvor skjønn han er; Da jeg kom inn på badet i morges, fant jeg dette:

hjertegratulasjon
SMELT!

 

signatur

Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress