Godt sniffetips til forkjølte

Jeg ligger på sofaen i sengetøyet mitt for tredje dag på rad. Er forkjølet, sløv og tett i boksen. Begynner å bli lei av å føle meg som en sylteagurk i hodet. Plutselig kommer jeg til å tenke på hva foreldrene mine gjorde da jeg var lita og forkjølet. Og dette er så bra at alle burde bli tipset om det:

dsc00509Hell litt vann i en kjele og varm opp til kokepunktet. Tilsett noen dråper eller en dæsj med Vademecum i det kokvarme vannet. Lukk øynene og hold hodet et stykke over kjelen, idet du sniffer dampen inn gjennom nesa. Husk at damp kan være brennvarm, så vær forsiktig!

Jeg gjorde dette nå nettopp, og det hjalp umiddelbart. Ting løste seg opp i sylteagurken, noe gørr kom ut, og jeg kan igjen puste fritt gjennom nesa. (Og se, så orket jeg å skrive et blogginnlegg, også.)

signatur

Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress