Nok et FrP-synspunkt er blitt stuerent

Arbeiderpartiet ved Martin Kolberg og Jens Stoltenberg er nå plutselig opptatt av «kampen mot radikal islam». Dette er arbeiderpartipolitikk, slår Jens fast. Javel ja. Hmmm… Da Siv Jensen og Fremskrittspartiet bragte temaet på banen for noen uker siden, ble det svært upopulært, og FrP ble beskyldt for å spille på folks frykt.

Så nå er det AP som spiller på folks frykt, da. Eller…?

Å neheheeei, da, nå snakker vi ikke lengre om dét. For nå er det statsministeren og partisekretæren i AP som mener noe, ikke en FrPer. Da er det lov å mene at vi må bekjempe radikal islamisme.

Pussig å se hvordan FrPs synspunkter og saker blir politisk stuerene bare noen andre fremmer dem. Jeg tror islamkjenner Oddbjørn Leirvik tar saken på kornet når han til Dagbladet i dag uttaler at:

Min tolkning er at det skjer fordi Ap har et behov for å sende en tøffere melding til det norske folk for ikke å bli fraløpt av Frp. Dette er et forsøk på å være barsk foran valgkampen. Det er ikke vanskelig å skjønne at de går ut på denne måten – for å demme opp for Frp-oppslutningen.

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress