Programserien jeg bare må få med meg

Det som lett kan komme til å bli mitt yndingsprogram på TV, starter førstkommende torsdag. TV2 lanserer da en ny, norsk programserie med tittelen «Forsvarsadvokatene«:

forsvarsadvokatene

Dette gleder jeg meg til! Blant annet har TV2 – som første kanal i norsk historie – fått filme i rettssalen under svært dramatiske rettssaker. Jeg kommer til å sitte benket foran TV-skjermen hver torsdag kl. 20!

Det er forsvarsadvokatene i Hestenes og Dramer som gjennom åtte måneder har hatt et kamerateam med seg på jobb. Advokat Peter Nørgaard forsvarer en mann som er tiltalt for trusler med kniv mot en kvinne og et barn, og i første program får vi se ham i samtaler med sin klient. Vi får også et møte med advokat Frode Sulland, Veronica Orderuds forsvarer i Orderud-saken.

Jeg skulle bare ønske at programmet varte lengre, men jeg ser at torsdagens episode kun er på 25-30 minutter. Det synes jeg er i korteste laget, men… Til gjengjeld går det som hittil har vært mitt yndlingsprogram ((SOS Barnevakten)), bare 1 time senere :o)

Så da skulle vel torsdagskveldene mine heretter være nokså forutsigbare :o)

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress