La oss alle holde hverandre i hendene!

Vår trang til å stå sammen som medmennesker merkes ekstra sterkt i denne tunge tiden etter massedrapene i Oslo og på Utøya. Det er nok derfor VG.no har laget denne siden, hvor vi alle kan «holde hverandre i hendene». Selv om det bare skjer via internett, synes jeg sånne tiltak er kjempeflotte. Vi er én verden, én menneskehet, så la oss markere at vi holder sammen og tar vare på hverandre!

Til nå har over 295 tusen personer skrevet seg på! Oppdatert 26. juli kl. 1200: Nå er antallet oppe i 814 tusen! Klikk her og vær med, du også!

Navnene på deltakerne (+ alder og sted) kommer frem når man fører musepekeren over menneskefigurene på siden. Her står jeg:

Vi holder sammen

Av nysgjerrighet sjekket jeg hvem jeg ble stående og holde hender med. Det viste seg å være en Hans Fagerström, 46 år fra Stockholm på min venstre side, og en Georg Colbensen Sander, 67 år fra Lillestrøm på min høyre. Kult :)

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress