Cadillac’er og biff

Cadillac Ranch

Lørdag kjørte vi fra Stroud i Oklahoma (hvor vi hadde tilbragt natten), via Oklahoma City, til Amarillo, Texas – tilsammen 54 norske mil.

I utkanten av Amarillo er den kjente Cadillac Ranch som sies å være et «must» når en kjører Route 66. Det er jo litt spesielt med ti Cadillacer som står plantet med fronten ned i en kjempestor åker. Her kommer det folk med sprayflasker for å være med på dekoreringen av bilene.

Amarillos andre store attraksjon som også sies å være et «must» for Route 66-farere, er restauranten The Big Texan. Så da måtte vi jo innom for å se nærmere på denne, også. Vi så frem til et godt biffmåltid etter å ha kjørt så langt.

The Big Texan, Amarillo

Gratis biff på 2,2 kg.!På The Big Texan er det førsteklasses og mørt kjøtt med all slags tilbehør. Vi hadde et alldeles nydelig måltid der.

Det mest spektakulære er at om du klarer å spise en 2,2 kilos biff i løpet av 1 time, får du måltidet gratis! Noen klarer det faktisk. En nordmann hadde visstnok klart det enten dagen da vi var der, eller dagen før.

Selv tok vi den minste biffen de hadde. 180 gram var nok for oss.

Mens vi satt og spiste, kom husorkesteret bort til oss og spilte og sang Country Roads. De hadde 5-dollarssedler i strikker rundt overarmen, så en kunne ikke unngå å se hva som var forventet etter at sangen var ferdig.

Søndag morgen kjørte vi videre, etter en natt på Days Inn i Amarillo.

Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress