Moro i Arizona, deretter en nedtur

Vi er så mye ute om dagene, og vi går såpass mye, at jeg er helt utslitt når kvelden kommer. Derfor er det dessverre gått 6 dager siden jeg sist blogget. Nå er det torsdag formiddag her, og jeg sitter og skriver fra hotellet vårt i Los Angeles. Vi føler for å slappe av litt mer i dag, så da passer det fint å få blogget litt.

Følger du meg på Twitter, fikk du kanskje med deg at vi var i Las Vegas sist helg! Bilder og mer derfra kommer i neste post. Først må jeg bare fortelle litt mer fra Arizona.

Etter at vi forlot Williams, kjørte vi gjennom et lite sted kalt Seligman. Der hadde man funnet på litt kreative og morsomme ting for å få turister som oss til å stoppe.

Dukker i Seligman

I kiosken Snow Cap ville jeg kjøpe en is og presiserte at den måtte være «small» (alt er jo så stort her ellers). Ekspeditøren tok meg på ordet og rakte meg denne her:

Small ice cream

Da måtte jeg le! Det viste seg da også å være en spøk, hi hi!

Kiosken Snow Cap

Morsomme påfunn i Seligman

/\
 |
Inne i kiosken så det slik ut!

og i gården bak kiosken var det mye rart, som fikk oss til å trekke på smilebåndet.

Alt de finner på, haha! :-D

De som kjenner meg, skjønner sikkert at både denne dukka og det nedenfor (hodet oppi toalettskåla!) fikk meg til å bryte ut i latter!:

Snow Cap sin bakgård

Route 66-emblemet på bildet helt øverst var forresten malt på gata i Seligman.

Om kvelden kom vi til Kingman, hvor vi tilbragte én natt på et fint motell. Natten før hadde vi vært uheldige i valg av motell. Mountain Side Inn i Williams var skrøpelige greier, så det var godt å komme til et bedre (og renere!) rom i Kingman.

Welcome to Kingman

I Kingman dukket forresten palmene opp for første gang. Palmer hadde vi ikke sett i løpet av hele turen fra Chicago, så jeg la merke til palmene da vi kom til Kingman – et tegn på at vi nærmet oss vestkysten.

Fredag vendte vi så nesen mot Las Vegas i Nevada. Jeg var utrolig spent, for det var dette (samt Los Angeles) jeg hadde sett mest frem til. Spesielt gledet jeg meg til å gå på konsert med mitt ungdomsidol Sheena Easton!

Vel, for å gjøre en lang historie kort: Vi fant stedet, og vi forhørte oss om billetter, men der var det ingen planlagte konserter med Sheena Easton, sa de. Ifølge en kalender jeg fant på nettstedet eventful.com, har Sheena show sammen med Phillip Ingram på South Point Hotel & Casino hver lørdag kveld i lengre tid fremover. Men det stemmer altså ikke. Min skuffelse var derfor stor, og jeg ble nok litt mutt da vi bare måtte tusle videre derfra. En drøm gikk i knas. Virkelig.

Heldigvis var det mye annet gøy i Las Vegas, så jeg fikk snart tankene over på noe annet. Du verden, for en plass! Mer om det i neste post…

Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress