Tirsdag – den store kjøredagen

Arizona

Tirsdag kjørte vi hele 438 miles (70 norske mil). Vi forlot Santa Fe, New Mexico, kl. 1030 om morgenen. Mange spise- og hvilepauser senere ankom vi Flagstaff, Arizona, kl. 2150. Da var vi kommet i enda en ny tidssone og måtte skru klokka 1 time tilbake igjen, så nå ligger vi 8 timer bak dere i Norge.

I Flagstaff var det mørkt da vi kom, og vi tok inn på et motell vi hadde booket fra iPhone’n underveis, ved hjelp av en app som heter Expedia. Vi har ikke prøvd sånne mobilfunksjoner før, så det var litt artig, og det gikk jo smertefritt. Alle tiders!

En annen ting som har gjort turen litt lettere for oss, er at vi kjøpte en GPS i Clearmore, Oklahoma sist fredag. Da hadde vi kastet bort så mye tid på feilkjøring at vi anså det nødvendig. Ikke for det – GPS-en har også ledet oss på feil vei, så vi kan ikke stole blindt på den, heller. Men nyttig er den så absolutt.

Avis-automat for Albuquerque JournalAlbuquerque og Gallup er to byer vi var innom tirsdag. Begge ligger i New Mexico.

Albuquerque

I Gallup spiste vi middag ved det kjente El Rancho Hotel, hvor flere berømte skuespillere har pleid å overnatte (noe hotellet selv vet å skryte av, med veggene fulle av bilder av dem).

Hotel El Rancho, Gallup NM

Hotel El Rancho, Gallup NM

Flagstaff har jeg ikke så mye å si om. Det ligger relativt høyt, og det er mye furu- eller barskog der.

Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress