En stor dag for David – og for meg.

David Foster

Hvor jeg var hen da Oddvar Brå brakk staven, det aner jeg ikke. Spør meg heller:

— Hvor var du da David Foster fikk sin egen stjerne på Hollywood Walk Of Fame?,

for da svarer jeg:

— Jeg var der!!

Tildelingen ble markert med en åpen seremoni på gata utenfor Capitol Records-bygningen i Hollywood sist fredag, og jepp, jeg var der. :-)

David Foster har en spesiell plass i mitt hjerte. Det var han som – i en TV-dokumentar – gjorde at jeg som 15-åring begynte å komponere min egen musikk. Jeg husker ennå hvordan programmet vekket noe i meg.

Akkurat nå er jeg altså i Los Angeles. Dette er første gang på mine 46 år at jeg er i USA, og her i Los Angeles skal jeg kun være i 11 dager. Og tror du forsyne meg ikke at akkurat da, en av disse dagene jeg er her, da blir David Foster tildelt en stjerne på Hollywood Walk Of Fame – med en seremoni som jeg helt enkelt kan stikke bortom og være vitne til. For et sammentreff!

Dette var stort for meg, og et plaster på såret. Ja, for jeg gikk nemlig glipp av begge de to konsertene jeg hadde gledet meg til på denne USA-turen; Sheena Easton i Las Vegas, og Peter Martin i San Francisco. Men pytt pytt… I stedet fikk jeg oppleve dette:

David sin stjerne ble den 2499. i rekken. Du kjenner kanskje igjen noen kjendiser på videoen? Disse er med:

David Foster og kona Yolanda
Dr. Phil McGraw og kona Robin
Natalie Cole
Kenny G.
Kenny «Babyface» Edmonds
Stevie Wonder
Brandi Glanville
Carlton Gebbia
Lisa Vanderpump (var tilstede, men ble ikke med på disse klippene, ser jeg)

Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress