Ny laptop, nytt bloggdesign + videosnutt

Mitt førjulsønske fra i fjor er gått i oppfyllelse, og jeg har endelig fått meg en MacBook laptop! Jo-hoo! Til nå har jeg vært vant med skjermoppløsning 1024 x 768, så bloggen ble plutselig veldig smal på Mac’ens 1280 piksler brede skjerm. Derfor har jeg like godt skiftet bloggdesign. Her er et bilde av min forrige layout:

Skjermbilde av forrige layout

Før det igjen, har jeg hatt disse tre stilene: 1   2   3

De siste dagene har guttene og jeg hatt det moro med å ta opp videofilm og redigere den i iMovie-programmet på Mac’en. Nedenfor er en snutt jeg satte sammen nå i sted – det er et lite potpourri av flere opptak. (NB: Flygelet er blitt noe ustemt siden det kom i hus for 2 ½ måned siden.)

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress