Elle melle, hvem skal ha juling

Folk er jammen rare. En kvinne skal ha tatt mannen sin på fersken da han stod og klinte med en annen kvinne. Konas respons på det: Hun slo ned kvinnen som mannen hadde klint med.
(kilde)

Det samme gjorde forresten ei venninne av meg en gang. Ektemannen fortalte henne en dag at han hadde vært utro. Hva gjorde hun? Jo, hun oppsøkte den andre kvinnen på arbeidsplassen hennes, hvor hun sparket og slo henne både gul og blå. Da venninna mi fortalte meg dette, sa jeg: "hæ, hvorfor banket du ikke ham i stedet?" Nei, svarte hun bare, som om det ikke var noe alternativ.

Altså, hallo? Hadde min mann gjort noe slikt, så hadde jeg før banket opp ham enn jeg hadde rørt kvinnen. Ja, erru gæern. Kvinnfolket hadde jeg helst ikke villet ta i med ildtang, for det første. For det andre: Hvilken urett hadde vel hun gjort mot meg? Var det hun som hadde løyet og bedratt meg bak min rygg, kanskje? Jeg forstår altså ikke hvordan folk tenker…

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress