Jeg vil bli en «threader»

Wow, jeg sier det bare: Threading! Dette skal jeg lære meg, det kan du skrive opp. Ja, jeg ser allerede for meg at jeg hjelper venninner og andre med deres øyenbryn og annet ansiktshår. Så kjekt! Denne type tjenester passer jo kjempegodt for meg å drive med.

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Jeg må ha levd i østen i et tidligere liv. (Det er der denne teknikken kommer fra.)

Her driver vi kvinner og sliter med alt fra barbermaskin og høvel, til voksing (au!) og pinsett (au!) – alle med sine ulemper: Enten vokser håret ut igjen med en gang, eller så gjør det utrolig vondt og gir rødflammet og irritert hud (evt. med små kviser). Og så finnes det altså en eldgammel metode som er både skånsom, effektiv, billig og som gir et flott resultat… Jeg er solgt!


 

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress