Ser frem til et gjensyn med Dubrovnik

Min første tur til Dubrovnik hadde jeg som 17-åring. Det var sommeren 1984, flyselskapet het Yugotours, og Kroatia var fremdeles en del av Jugoslavia. Jeg falt fullstendig for denne byen og ville deretter ikke feriere andre steder. Dermed ble det dit turen gikk også de tre etterfølgende somrene – siste gang i 1987, da min venninne Marit og jeg bodde på Grand Hotel Park på Lapad. Det er 21 år og aaaaaaltfor lenge siden.

Jeg har begynt å lengte tilbake og er så spent på hvordan det ser ut der nå. Derfor har min kjære og jeg nå bestilt oss en 2 ukers ferie i Dubrovnik til sommeren! Jippi! I mellomtiden mimrer jeg litt med noen bilder fra min tur i 1986.

Dubrovnik 1986Meg på Lapad-stranden. Her var jeg 19 år. I bakgrunnen: Hotel Kompas, hvor vi skal bo i sommer. Åh, som jeg gleder meg!

Flere bilder:
Stradun, hovedgaten i gamlebyenStradun, hovedgaten i gamlebyen (stari grad). Bildet er tatt fra oppe på bymuren.

Stradun, DubrovnikStradun, den travle og sjarmerende hovedgaten i gamlebyen (stari grad).

BymurenSpasertur oppå bymuren, som går rundt hele gamlebyen.

Stari gradMeg i ett av mange trange smug i gamlebyen.

Utsikt fra Hotel SumratinUtsikt fra balkongen vår på Hotel Sumratin.

Utsikt over gamlebyen (stari grad). Klikk på bildet for å forstørre!Utsikt over gamlebyen (stari grad). Øya Lokrum i bakgrunnen. Dit kan man dra på utflukt med båt. Jeg anbefaler å klikke på dette bildet for å forstørre!

Relaterte poster:

Feriebilder fra Kroatia

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress